FAQ

ÄR DU INTRESSERAD AV ATT BESÖKA
PINGST VARBERG?

I Pingst Varberg vill vi göra allt vi kan för att det ska vara så enkelt som möjligt för dig och att du ska känna dig välkommen. Våra gudstjänster på söndagarna är verkligen tillfälle till att lära känna vår församling mer. Här kan du få information som kanske kan vara till hjälp inför ditt första besök. 

NÄR BÖRJAR GUDSTJÄNSTEN?

Kl. 16:00 börjar själva gudstjänsten. Vi har även tillfälle till bön med början kl. 15:15.

HUR LÅNG ÄR GUDSTJÄNSTEN?

Våra gudstjänster håller på i ungefär 1,5 timme. Och du är förstås välkommen att stanna kvar en stund efter gudstjänsten för att mingla och lära känna nya människor.

VAR ÄR NI?

Vår kyrka finns på Engelbrektsgatan 17, Varberg. Kolla på kartan i längst ner på sidan om du inte hittar.

HUR TAR JAG MIG DIT?

Vår kyrka ligger centralt i Varberg. Du kan åka buss och stiga av vid hållplats Komedianten. Sedan är det bara en kort promenad till kyrkan. Annars kan du ju ta din bil.

VAR SKA JAG PARKERA?

Just nu är det mycket byggnation i Varberg. Men det finns ett antal parkeringsplatser både framför och bakom kyrkan. Det finns också en större parkering ett kvarter bort. Men varför inte ta bussen?

KOMMER DET FINNAS KAFFE?

Självklart finns det kaffe. I samband med gudstjänstens avslutning så har vi mingelfika. Där finns kaffe eller te om du hellre föredrar det och en kaka till kaffet.

VAR KAN JAG HÄNGA JACKAN?

Det finns två olika ställen du kan hänga av dig. Det första är direkt till höger när du kommer in genom vår huvudentré. Den andra är på ingången på baksidan vid vår parkering. Du kan även ta med dina ytterkläder in om du hellre gör det.
Du kan alltid fråga någon av våra värdar som gärna vill hjälpa dig om du undrar något.

KAN JAG TA MED MINA BARN?

Vi är en församling som älskar nästa generation. Barnen har en speciell plats i vår kyrka. Under gudstjänsten så samlas barnen till Kidschurch. Skulle det vara så att vi inte har Kidschurch just söndagen du är där så har vi lekland för barnen att vara på. Mer information om vår barnverksamhet hittar du under tabben ”Kids”.

VAD SKA JAG FÖRVÄNTA MIG?

Vi har mycket sång och musik i våra gudstjänster. Stilen är modern mer än traditionell. Vi strävar efter att vara en öppen, varm och utåtriktad gemenskap. Exakt klockan 16:00 börjar vi vår gudstjänst. Gudstjänsten innehåller lovsång, predikan, tillfälle för förbön. En gång i månanden har vi nattvard. Efter gudstjänstens slut har vi mingelfika och du får mer än gärna hänga kvar. Vi vill gärna träffa dig. 

Välkommen!

Denna hemsidan använder cookies. Av att fortsätta denna sidan så accepterar du vårt användande av cookies  Lär dig mer